La Febrerada celebra la seva segona edició

El divendres 2 de febrer, la ciutat de Barcelona es prepara per acollir la segona edició de la Febrerada, un esdeveniment festiu que reuneix la comunitat de l’economia social i solidària (ESS) en una jornada plena de reflexions, inspiració i celebració.

La jornada es dividirà en dos moments significatius. Al matí, al BLOC4BCN (carrer de la Constitució, 19), es duran a terme ponències i taules de conversa sobre l’impacte de la transformació digital en l’ESS. L’objectiu del matí és generar un diàleg entorn del potencial de la transformació digital com a motor impulsor per a diverses iniciatives de l’ESS, avançant així en l’eficiència i consolidació del sector.

A la tarda, a partir de les 19:30 h, l’Anna Pacheco, del Ciberlocutorio de Radio Primavera Sound, donarà el tret de sortida a la part més festiva amb la conducció d’un programa en directe per mostrar l’ESS de la ciutat d’una manera desenfadada i divertida a la sala Paral·lel 62 (cal inscripció prèvia). La nit culminarà amb espectacles i concerts a partir de les 21:30 h fins a les dues de la matinada, destacant quatre bandes liderades per dones.

Marca la data al teu calendari i uneix-te a la celebració de la Febrerada, un esdeveniment únic que destaca el compromís i la vitalitat de l’Economia Social i Solidària de Barcelona. No te’l perdis!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *