Arxiu

Vídeos

Campanya "Som la resposta" (2021)

Campanya de comunicació per visibilitzar per visibilitzar de quina manera les organitzacions de l’economia social i solidària han generat solucions innovadores i transversals davant les problemàtiques socials i sanitàries derivades de la Covid19.

jornada reactivació i transformació de l'ESS AESCAT

Jornada «L’economia social i solidària: reactivació i transformació d’una economia per a la vida» (2021)

L’objectiu de la jornada, «Reactivació i transformació d’una Economia per la Vida», que ha aplegat al voltant de 80 persones presencial i virtualment, era visibilitzar la resposta de l’ESS davant l’emergència sanitària.

Economia per la vida

Presentació del Pacte d'una Economia Per La Vida (2020)

Presentació pública del Pacte d'una Economia per la Vida, una proposta per impulsar i consensuar un nou model econòmic basat en una economia plural i transformadora que faci front al context d’emergència sanitària, social i econòmica actual. El document ha recollit més de 600 adhesions d’organitzacions i persones.

Acte de presentació: “Procés per articular la futura Llei d’Economia Social i Solidària a Catalunya” (2019)

Presentació del procés participatiu per establir, de forma col·lectiva, un document que marqui les bases de la futura Llei d’Economia Social i Solidària a Catalunya.

Documents

Resolució del Parlament Europeu "Cap a un mercat únic més sostenible per empreses i consumidors"

Resolució del 20 de novembre de 2020 amb pautes i prioritats en relació al medi ambient, l'economia competitiva i els drets de les persones consumidores.

«L’afectació de la covid19 a l’economia social i solidària» (2021)

Informe que analitza l'impacte de la covid19 a les organitzacions de l'economia social i solidària de Catalunya. És fruit de l’agregació de les diferents fonts de dades disponibles a les cinc entitats agrupades a l’AESCAT.

Document de bases de la futura Llei d'Economia Social i Solidària de Catalunya (2020)

Des que es va constituir l’any 2017, l’Associació Economia Social Catalunya està impulsant un procés de promoció i reconeixement de l’economia social i solidària (ESS) al nostre país que s’està vehiculant, en part, a través de la futura Llei d’economia social i solidària.