L’Associació Economia Social de Catalunya signa un conveni amb el departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya

El president de l’Associació Economia Social Catalunya, Guillem Llorens, i el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, han signat un conveni per atorgar a l’AESCAT 50.000 € a través d’una subvenció de la Direcció General d’Economia Social i Solidària, el Tercer Sector i les Cooperatives.

El primer conveni signat entre el Departament d’Empresa i Treball i l’AESCAT, suposa un reconeixement per totes les entitats que en formen part. L’Associació Economia Social Catalunya som una organització sense afany de lucre que agrupem les principals plataformes de representació de les diferents famílies de l’economia social de Catalunya: la Confederació de Cooperatives de Catalunya, la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, la Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya, la Federació de Mutualitats de Catalunya, i la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya.

Els nostres objectius estan alineats amb les transformacions social i democràtica que guien, entre altres, l’acció política del Govern de la Generalitat de Catalunya i, en conseqüència, el suport a aquesta entitat permet continuar avançant cap a l’objectiu general, el de generar canvis en el model socioeconòmic del país, impulsant maneres organitzatives per a l’activitat econòmica que siguin justes, democràtiques, solidàries i compromeses socialment i ambientalment.

El conveni signat entre el conseller d’Empresa i Treball i el president d’AESCAT ens permetrà continuar visibilitzant l’economia social i projectant els seus valors; així com seguir generant discurs col·lectiu cap a la societat catalana, incidint en la defensa -tant en l’àmbit polític com social- d’un determinat model de la societat i dels interessos de l’economia social.

Promovem una societat amb una economia plural, amb més qualitat democràtica, on s’han d’estendre i reforçar els valors de llibertat, igualtat i fraternitat sobre la base del reconeixement de la igualtat en drets i deures dels ciutadans, tant en l’esfera pública com en la gestió de les entitats, les organitzacions i les empreses. Una economia també solidària i basada en la igualtat d’oportunitats, el suport als sectors socials més febles, l’equilibri entre el bé comú i el bé particular, i en un desenvolupament orientat a proveir de manera sostenible les bases materials del desenvolupament personal, social i ambiental de l’ésser humà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *