8a Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària de Barcelona

Del 16 al 30 de desembre, la 8a Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària de Barcelona proposa que “Teixim les vides que necessitem!”.

La fira – organitzada des del Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Política Alimentària de l’Ajuntament de Barcelona – es troba ubicada a la plaça Catalunya de Barcelona on aquest any es troba també un escenari amb activitats per a tota mena de públic.

La Fira està oberta en horari habitual d’11.00 a 20.30 hores, excepte:

  • Els dies de Nadal i Sant Esteve, que romandrà tancada.
  • Els dies 16, 19, 20 i 21, que obrirà portes a les 16.00 hores.
  • El 24 de desembre, que tancarà a les 18.00 hores.
  • I el dia de cloenda, el 30 de desembre, que tancarà a les 20.30 hores.

Hi ha un total de 32 casetes amb 47 iniciatives, més l’Espai Consum Responsable. Hi trobareu una àmplia oferta de productes de l’ESS de cara a les festes i celebracions nadalenques, que són una mostra d’allò que es pot trobar tot l’any en la gran majoria de sectors i activitats econòmiques.

Aquest any, la Fira convida a conèixer i fer efectives pràctiques per teixir les vides que necessitem des del Consum Responsable i Economia Social i Solidària.

El tèxtil que revESSteix es fa present i torna l’alimentació de proximitat. Enguany ens conviden a fer canvis en la vida quotidiana, i en especial en la roba i roba de la llar. Així, a més de les diferents organitzacions a les casetes ordinàries, la Fira tindrà un espai específic pel projecte RevESStim Tèxtil. Tres casetes per teixir alternatives a través d’una dotzena d’iniciatives. 

També torna, després de dos anys d’afectació per les mesures de la covid-19, la carpa amb alimentació sostenible i de proximitat, únic espai de la Fira amb alimentació no envasada i consumible in situ. 

A la pàgina web de l’Ajuntament de Barcelona i la secció d’Economia Social i Solidària trobareu la informació i plànol de les entitats participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *