La 9ª edició de la Trobada de Mutualitats de Catalunya se celebra al Museu Picasso.

La Federació de Mutualitats de Catalunya reprèn de manera presencial la seva 9ª edició de la Trobada anual de Mutualitats de Catalunya en el Museu Picasso de Barcelona, amb la finalitat de donar nous coneixements, plantejaments i projectes per a l’enfortiment del mutualisme català i per a la creació de sinergies i nous vincles amb el sector de l’economia social. La Trobada ha estat un èxit de participació per part de les mutualitats catalanes.

La inauguració institucional va anar a càrrec de Jordi Busquet, president de la Federació de Mutualitats de Catalunya, Alvaro Porro, Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament local i Política Alimentària de l’Ajuntament de Barcelona i de Josep M. Sánchez, director general de Política Financera, Assegurances i Tresor de la Generalitat de Catalunya.

Al llarg del matí es van oferir diferents conferències d’experts en temes d’actualitat i d’interès que van ésser impartides per Xavier Català, soci director d’EDM, i pels professors d’EADA i ESADE, Marc Arza, i Ceferí Soler, respectivament. El president, Jordi Busquet i el seu director general, Cristóbal Sarrias, van presentar i informar dels nous projectes de futur de la Federació de Mutualitats.

Es va oferir una visita guiada al Museu en la qual, els assistents van poder gaudir de les diverses exposicions de les obres de Picasso i del coneixement de la seva trajectòria.

Per a la cloenda es va comptar amb la intervenció de Josep Vidal, director general d’Economia Social i Solidària, el tercer sector i les Cooperatives de la Generalitat de Catalunya que va presentar les novetats relatives a la nova Llei d’Economia Social i Solidària de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *