[POSPOSAT] L’AESCAT organitza un debat electoral sobre Economia Social i Solidària

Debat Electoral 14F Economia Social i Solidària

POSPOSAT – Davant l’aplaçament de la convocatòria d’eleccions al Parlament de Catalunya previstes pel 14 de febrer, posposem el debat de presidenciables organitzat per l’AESCAT. Agraïm l’interès que ha generat la proposta. Molt aviat us informarem de la nova data i les vies d’inscripció a l’activitat.

L’Associació Economia Social Catalunya (AESCAT), màxima representant del moviment de l’economia social i solidària a Catalunya, organitza una taula de debat en format virtual sobre ESS amb representants de les diferents candidatures que concorren a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 14 de febrer.

L’esdeveniment online tindrà lloc el proper dimecres 20 de febrer de 18 a 19.30 hores i es retransmetrà per Internet a través de la plataforma Zoom.

Els i les representants de les diferents formacions polítiques explicaran les seves propostes i mesures per al reconeixement, l’enfortiment i el foment de l’Economia Social i Solidària a Catalunya. També s’introduiran al debat referències al voltant de la campanya del Pacte d’una Economia per la vida o els reptes derivats de l’actual situació d’emergència sanitària i social que estem vivint. Un dels temes de més rellevància que es tractarà durant el debat serà l’aprovació de la futura Llei d’Economia Social i Solidària, desprès de la publicació del document de bases i la seva posterior presentació als diferents grups parlamentaris a finals de 2020.

Aquesta és la llista de persones participants:

  • Ciutadans: José María Cano
  • PDeCAT: Àngels Chacón
  • Esquerra Republicana de Catalunya, Pere Aragonès
  • Partit dels Socialistes de Catalunya, Eva Granados
  • Catalunya En Comú Podem, Jessica Albiach
  • Candidatura d’Unitat Popular, Dolors Sabater
  • Partit Popular de Catalunya, Albert Guivernau

El president de l’AESCAT, Guillem Llorens, serà l’encarregat de donar la benvinguda als candidats i candidates; mentre que la moderació del debat anirà a càrrec de Jordi Rojas, representant de la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya.

2 thoughts on “[POSPOSAT] L’AESCAT organitza un debat electoral sobre Economia Social i Solidària”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *