Nou Itinerari Educatiu d’Economia Social i Finances Ètiques

5 mòduls formatius serviran d’eines a l’alumnat per aprendre un model econòmic alternatiu.

L’Itinerari Educatiu d’Economia Social i Finances Ètiques (AulESS) és una proposta didàctica adreçada a l’alumnat de 3r i 4 d’ESO. Consisteix en un conjunt de 5 mòduls formatius (cadascun d’una hora de duració) que tracen un recorregut seqüencial per a comprendre els aspectes clau d’aquesta perspectiva econòmica.

L’estructura modular, permet que cada equip docent pugui inscriure’s al nombre de mòduls que consideri oportú. Els continguts inclouen coneixements sobre: nocions bàsiques sobre economia; cooperativisme i mutualitats; emprenedoria col·lectiva; comerç just i finances ètiques.

Consulta els continguts dels mòduls respectius.

Les inscripcions als diversos mòduls es poden realitzar en aquest formulari online.

L’Itinerari AulaCoop ha estat impulsat per l’AESCAT i la Confederació de Cooperatives de Catalunya; promogut per la Generalitat de Catalunya i Economia Social; i compta amb el finançament del Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *