Ja teniu disponible en vídeo la presentació del procés d’articulació de la Llei d’ESS

Ja teniu disponible el vídeo íntegre corresponent a l’acte de presentació del “Procés per articular la futura Llei d’Economia Social i Solidària a Catalunya: Cap a un marc de reconeixement jurídic i polític”.

En ell trobareu les intervencions dels representants de l’AESCAT; d’Álvaro Porro, Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum de l’Ajuntament de Barcelona; i Josep Vidal, Director General d’Economia Social, Tercer Sector, Cooperatives i Autoempresa de la Generalitat de Catalunya. També s’inclouen les ponències de les dues persones expertes convidades: Rocío Nogales, directora de la Red Europea de Investigación (EMES) i membre  del Grupo de Expertos en Emprendimiento Social (GECES) de la Comissió Europea; i ean-Louis Laville, catedràtic d’Economia Solidària del Conservatoire National des Arts et Métiers (CNAM) i coordinador europeu del Instituto Karl Polanyi d’economia política.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *